Oorgaatjes zetten

Je kunt in onze winkel ook oorgaatjes laten zetten. Dit doen wij uitsluitend bij kinderen die ouder zijn dan 5 jaar. Omdat we slechts één apparaat hebben is het niet mogelijk om bij kinderen twee gaatjes tegenlijkertijd te zetten. Dus wil jij graag oorbelletjes of een 2e of 3e gaatje kom dan gerust langs tijdens de openingstijden van de winkel.

Als je jonger dan 16 jaar bent heb je toestemming van je ouders nodig!

Wat kost het? Vanaf €17,- voor 2 gaatjes of €10,- voor 1 gaatje. De prijs is afhankelijk van welk oorstekertje je kiest.

Omdat we voor jou als klant de tijd willen nemen bij het zetten van oorgaatjes (het is nu eenmaal een precisiewerkje) doen we dit alleen als we met zijn tweeën in de winkel zijn, of op afspraak.

Wij werken met het Studex 75 systeem waarbij op een hygiënische vrijwel pijnloze en stille manier de oorbel door het oorlel gedrukt wordt. Vandaar dat men bij het Studex 75 systeem niet meer spreekt van oorbellen schieten, maar oorbellen zetten.

Waarom Studex?

Het is nauwelijks voelbaar (je voelt een klein prikje), op de milimeter precies zetten, bijzonder stil aan het oor (dus geen knal), veilig hygiënisch en snel, steriele cartridges, anti allergisch, nikkelafgifte-, lood-, kadium- en kobaltvrij.